CATERING & GROEPEN

Heb je wat te vieren? Of wat moet je wat voor een groep organiseren? Ga je gezellig met een groep uit en weet je niet wat je moet doen? Bij Fred & Douwe verzorgen we bijvoorbeeld ook catering op locatie, of een diner voor een grote groep en zelfs een cocktail workshop.

CATERING

De Fred & Douwe beleving laat zich niet beperken tot een vaste plek. Dus heb je iets te vieren of organiseer je binnenkort een borrel met vrienden of collega’s, maar heb je zelf een locatie op het oog? Neem dan contact op en wij verzorgen het eten, het drinken en het personeel. Alles zoals jij het wilt. En van dezelfde kwaliteit als die je bij Fred & Douwe zelf kan verwachten.

Door onze goede connecties in de dienstverlenende branche is hierbij vrijwel alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een Achterhoekse wijnproeverij of een DJ die alle voeten, welke maat dan ook, van de vloer weet te krijgen. En wil je de stijlvolle Fred & Douwe sfeer vertaald zien naar je zelfgekozen locatie? Dan regelen we ook de inrichting. Je kan eigenlijk gewoon je hele feest uit handen geven, wetende dat het bij Fred & Douwe in de juíste handen is.

GROEPEN

Groepen vanaf 20 personen:

Voor groepen groter dan 20 personen bieden wij de mogelijkheid voor een keuzemenu, om de doorstroom voor onze gasten zo spoedig mogelijk te laten verlopen, en wij de kwaliteit kunnen blijven garanderen. Tevens kun je voor een gezellige groepsborrel perfect bij ons terecht. Bel even met het filiaal van jou keuze en ze kunnen je er alles over vertellen.

Groepen van 25 tot 1000 personen (alleen in Enschede)

In Fred & Douwe Enschede beschikken we over de mogelijkheid om grote groepen te ontvangen voor een diner, borrel, gala, receptie, product presentatie of lancering. Uiteraard verzorgen wij zelf de catering, personeel en muziek voor u.

Zaal verhuur in Doetinchem

In Doetinchem bevindt zich een aparte kelderzaal waar je in Fred & Douwe stijl een feest of zakelijke bijeenkomst kunt organiseren. De ruimte leent zich perfect om tot ongeveer tachtig gasten in te vermaken. Een chique buffet, een borrel met hapjes of gewoon een open bar, alles is mogelijk. Bel naar de vestiging in Doetinchem om met ons je wensen te bespreken.

COCKTAIL CURSUS

FD Cocktail Workshop

Mojito, Cosmopolitan of een Caipirinha, je schudt ze zo uit je mouw nadat je de workshop Cocktails shaken van Fred & Douwe hebt gevolgd! In ongeveer 1,5 uur beleef je een actieve workshop incl. een stukje geschiedenis en het gebruik van materialen en garnering. Natuurlijk ontbreekt het zelf shaken en proeven niet tijdens deze workshop.

Programma:

• Welkom met koffie en thee;
• Korte uitleg over de geschiedenis van de cocktail, het gebruik van materialen & garnering;
• Uitleg over de bereidingswijze van de te maken cocktails; •
• Free pouring test (uit de losse pols schenken);
• Zelf cocktails maken (2 stuks p.p.);
• Gezellig samen opdrinken van de gemaakte cocktails.

Deze workshop kan op onze eigen Fred & Douwe locaties plaatsvinden. Daarnaast kan de workshop ook elders op locatie worden gegeven. Ook is het natuurlijk mogelijk om na de workshop gezellig te dineren bij ons, of wij verzorgen een catering op locatie. U kunt uw wensen hieromtrent aangeven.

Reageren is niet mogelijk