De klantenservice van Blokker staat voor u klaar

Blokker klantenservice | via Telefoonnummer 0900-0700

De Blokker is een zeer bekend warenhuis die u in vrijwel elke stad of plaats tegen zult komen. Ze leveren producten van eigen merk maar ook van vele bekende en minder bekende topmerken. Zoekt u een snijplank, een nieuw wijnglas of een koffiezetapparaat? Dan zult u het bij de Blokker zeker vinden. Mocht u online willen bestellen omdat de meest dichtstbijzijnde vestiging ver van u af ligt, dan kunnen we het ons goed voorstellen dat u enige vragen hebt over bijvoorbeeld het online bestellen. U ziet de producten weliswaar netjes weergegeven met diverse specificaties en de prijs, het kan geen kwaad om even de klantenservice van Blokker te spreken. En dat is waar wij van deklantenservice.nl om de hoek komen kijken. Want u kunt namelijk ons bellen zodat we u direct met de klantenservice van Blokker kunnen doorverbinden. We hebben op onze website de gegevens van de klantenservice van Blokker verzameld net als de gegevens van vele andere bedrijven hier in Nederland. Hebt u een vraag aan uw bank, uw provider, uw verzekeraar of de supermarkt in de buurt? Neem dan een kijkje op onze website en bel het weergegeven telefoonnummer. Van diverse bedrijven vindt u diverse nummers omdat ze bijvoorbeeld een klantenservice voor consumenten en voor zaken beschikbaar hebben gesteld. U kunt de uitgeschreven keuzemenu’s doorlezen en u snel door laten verbinden. De klantenservice van Blokker heeft geen keuzemenu dus u zult tijdens het bellen snel iemand aan de lijn krijgen. Wel bestaat er de kans dat u even in de wachtrij komt te staan, maar dat zal minder lang duren dan wanneer u een grote instelling zoals uw zorgverzekeraar belt.

Vindt hier alle informatie over de klantenservice van Blokker

Op onze website vindt u aldus diverse gegevens over de klantenservice van Blokker zoals:

  • De telefoonnummers van hun algemene klantenservice en hun speciale nummer voor de tuinmeubelen.
  • Een korte geschiedenis over het bedrijf.
  • Een link zodat u ook even op de website van de Blokker kunt kijken,
  • De locatie van hun hoofdkantoor.
  • En de optie om hen een rating te geven nadat u de klantenservice van Blokker hebt gesproken. Geef hen 1 tot en met 5 sterren, en baseer u op uw ervaring. Daar zult u toekomstige bellers zeker mee op weg helpen!

Het is een groot concern met meer dan 600 winkels. Maar als u er zeker van wilt zijn dat een bepaald artikel nog leverbaar is, dan is het verstandig om eerst de klantenservice van Blokker te bellen. Of probeer het online bestellen aldus eens uit. Dat is erg eenvoudig want u kunt al uw gewenste producten in een digitaal winkelmandje plaatsen. U kunt een gratis profiel aanmaken zodat u een verlanglijstje bij kunt houden. Vul tijdens de afronding uw gegevens in en betaal met behulp van een digitale betaalservice zoals PayPal, iDEAL of betaal met uw creditcard. Het voordeel is overduidelijk: u hoeft uw huis niet eens meer uit om producten van dit warenhuis te kopen.

U kunt zich direct laten doorverbinden dus bel snel

U kunt met behulp van de ingebouwde zoekbalk maar ook via de diverse categorieën snel het bedrijf vinden dat u graag wilt bellen. We geven u ook allerlei opties om op andere manieren contact met hen op te nemen. Overweeg bijvoorbeeld om hen via de sociale media aan te spreken of stuur hen een e-mail als er niet al te veel haast bij is geboden. Mocht u nog opmerkingen hebben of vragen dan kunt u ons bereiken via het contactformulier. Als u fouten tegenkomt dan horen we het erg graag van u! Lees meer…

Reageren is niet mogelijk