ETEN & DRINKEN

Bij Fred & Douwe serveren we, op onze eigen manier, het beste van wat Nederland te bieden heeft. Onze keus voor de welbekende Hollandse merken Douwe (Egberts) en Fred(dy Heineken) garandeert je de heerlijkste koffies en de beste bieren. Naast deze specialiteiten heeft Fred & Douwe een uitgebreid, smaakvol drankassortiment. Dus geen postmix, maar flesjes frisdrank, met zorg geselecteerde huiswijnen en de cocktails worden voor je neus gecreëerd.

De Nederlandse multiculturele samenleving is een bron van inspiratie voor de koks van Fred & Douwe. Goed bereide klassiekers delen de pagina’s van onze menukaart met innovatieve smaakcombinaties. Van Aziatisch met een twist tot ouderwets lekkere, Hollandse pot. Dat maakt Fred & Douwe de juiste plek voor zowel een zakenlunch, als voor een romantisch etentje met zijn tweeën. Of voor gewoon een goede hamburger.

De kaart wordt geregeld verfrist met nieuwe gerechten, zodat geen brunch, lunch of diner hetzelfde hoeft te zijn. Een aantal dingen blijven bij Fred & Douwe echter altijd hetzelfde. De ontspannen sfeer, de hoogstaande kwaliteit en de enthousiaste bediening met kennis van eten en drinken.

DRINKEN

Ons drankassortiment biedt je, naast meer dan 15 verschillende koffies en 7 verschillende tapbieren, een ruime keuze aan frisse en alcoholische versnaperingen van de échte merken. Kijk hieronder voor een eerste indruk van onze speciale tafelkaarten.

ETEN

Fred & Douwe serveert heerlijke lunchgerechten, lekker licht of juist een goede bodem voor de rest van de dag. Heb je eigenlijk meer trek in een hoofdgerecht? Dat kan! Neem lekker waar je zin in hebt, alle gerechten zijn de hele dag te bestellen.

Reageren is niet mogelijk