Geld besparen? Laat wijnglazen graveren!

Heeft u een restaurant en wilt u een aantal kostenposten aanpakken? Laat dan uw wijnglazen graveren! U heeft hier misschien nog nooit over nagedacht, maar het personaliseren van wijnglazen kan een handig hulpmiddel zijn om op iedere fles wijn geld te besparen. Het logo dient als hulpmiddel voor iedere werknemer. U plaatst het logo op een goede hoogte en zorgt dat het glas altijd tot het logo wordt volgeschonken. Hiermee haalt u altijd hetzelfde aantal glazen uit een fles en bespaart u veel geld. Er is gebleken dat het rendement van uw wijninkoop met wel 20% kan toenemen, dat is een flinke besparing voor de portemonnee! Waar wacht u nog op? Om te bepalen of het voor u rendabel is om uw wijnglazen te graveren, kunt u een aantal vragen stellen:

  • Hoeveel glazen wijn verkoop ik per dag, of per maand?
  • Wat betaal ik per fles?
  • Hoeveel glazen haal ik uit een fles?

Wijnglazen graveren is relatief goedkoop en kan op de lange termijn veel geld besparen. Toch is het niet voor iedereen interessant. Mensen die weinig tot geen wijn verkopen, zullen weinig verschil merken op hun begroting. Bepaal dus eerst goed of u genoeg wijn verkoopt om hier voordeel mee te doen. Vervolgens bekijkt u hoeveel u momenteel kunt schenken uit één fles. In principe moeten dit ongeveer zes eenheden zijn. Zit u steevast onder dat aantal? Dan kan het de moeite waard zijn om wijnglazen te graveren! Tot slot is het ook de moeite waard om uw kostprijs nader te bekijken. Hoeveel betaalt u per fles en waarom betaalt u deze prijs? De meeste leveranciers geven korting bij grotere bestellingen. Het kan zijn dat u nu deze korting krijgt, maar deze vervalt op het moment dat u wat minder inkoopt. Laat uw wijnglazen alleen graveren als dat voordelig voor u is!

Wijnglazen graveren: welke methode kiest u?

U heeft besloten dat u de wijnglazen laat graveren, wat is de volgende stap? U heeft twee opties: etsen of laseren. Etsen werd vroeger veel gedaan, maar is tegenwoordig een beetje ouderwets. Bij het etsen wordt uw bedrijfslogo, of een andere afbeelding naar keuze, met een mal op het glas geplaatst. Vervolgens verdwijnt het glas in een speciaal zuur. Dit zuur bindt het logo aan het glas. De Nederlandse overheid  hanteert strenge regels voor het reguleren van dit proces. Het is daarom in veel gevallen slimmer om te kiezen voor de andere methode: laseren. Met een laser kan uw logo eenvoudig op het glas worden aangebracht. De laser beweegt zich langzaam langs het glas en brandt het logo daar moeiteloos in. Laseren kost weinig tijd en is veilig. Hierdoor is het ook de goedkoopste methode. Bovendien kunt u bij laseren veranderingen aanbrengen wanneer u zich bedenkt. Deze manier van graveren is daarom veelal de beste keuze. Wilt u meer leren over het graveren van wijnglazen? Surft u dan eens naar http://www.wijnwinst.nl/wijnglazen-graveren/. Op deze site worden bovenstaande processen in meer detail uitgelegd. Ook ziet u in een oogopslag hoeveel geld u kunt besparen. Laat uw wijnglazen graveren en geniet van de voordelen!

Offerte snel geleverd

Bent u benieuwd naar de onkosten die u moet maken om al uw wijnglazen te graveren? Op bovenstaande site kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt binnen 24 uur te weten hoeveel u moet uitgeven. De offerte is dus snel in huis en u hoeft niet lang te wachten. U krijgt direct een concreet antwoord waar u verder mee kunt. Vraag gelijk een offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Reageren is niet mogelijk