Heeft u een goede letselschade jurist nodig?

Helaas gebeurde enkele weken geleden precies wat je nooit hoopt mee te maken, een kop-staart botsing midden op de snelweg terwijl ik in mijn auto naar mijn werk reed. Ik reed precies de juiste snelheid en het was niet eens heel erg druk voor dat tijdstip van de dag. Op een gegeven moment remde de auto voor mij uit het niets best hard, waardoor ik ook flink op de rem moest. Ik dacht nog even dat ik net op tijd was, maar helaas was de auto achter mij minder oplettend en knalde deze man achter op mijn auto. Ik knalde hierbij met een flinke vaart naar voren. Ik kon mijn auto nog wel naar de zijkant rijden en ben daar uitgestapt. De schade aan mijn auto was flink, maar daar heb ik een verzekering voor. Ik had wat last van mijn nek, maar dit leek op dat moment mee te vallen. Al het papierwerk is afgehandeld en ik ben naar huis gegaan. Thuis merkte ik echter dat ik wel meer had dan alleen wat pijn aan mijn nek en besloot daarom de volgende dag naar de huisarts te gaan. Deze stelde een whiplash vast en adviseerde mij een letselschade jurist in te schakelen. Ik had nog nooit te maken gehad met een letselschade jurist, maar besloot te gaan zoeken op internet wat dit precies in hield en waar ik een goede letselschade jurist kon vinden. Tijdens het zoeken op het internet kwam ik op de website topletselschade.nl. Deze website benoemde dat zij een letselschade jurist hadden die mij zeker zou kunnen helpen in veel verschillende gevallen. Wat mij direct opviel was dat op de startpagina van de website zelfs de whiplash besproken werd en hierbij werd vertelt dat zij als letselschade jurist veel ervaring hiermee hadden. Dit gaf mij goede hoop dat zij mij in dit proces konden begeleiden en ondersteunen. Op las ik nog veel meer verschillende voorbeelden van letsel waarbij deze letselschade jurist kon helpen, nooit geweten dat je een letselschade jurist voor zo veel dingen kon gebruiken. Ik besloot dat ik telefonisch contact zou leggen met deze letselschade jurist om de manier van hulp en ondersteuning goed te kunnen doorspreken en om mijn verhaal op een goede manier te kunnen vertellen.

Het contact met de letselschade jurist verliep gemakkelijk

Via de website kon ik een telefoonnummer bellen en ik kreeg al snel een vriendelijke man aan de telefoon. Bij hem heb ik mijn hele verhaal gedaan over het ongeluk. Ik heb hem gevraagd of hij mij kon bij staan als letselschade jurist om het geld te krijgen waar ik door mijn whiplash en het ongeluk recht op heb. De letselschade jurist gaf direct aan dat dit geen probleem is en hij het proces in gang zou gaan zetten wanneer ik hier toestemming voor gaf.

Communicatie met dit bedrijf was aangenaam

De letselschade jurist heeft mij uiteindelijk uitstekend geholpen en ik zou dit bedrijf dan ook om de volgende redenen aanraden:

  • De communicatie was zeer helder en vriendelijk
  • De letselschade jurist had veel kennis van de zaken
  • De website gaf veel duidelijke informatie

    Ik zou zeker nog een keer in zee gaan met deze letselschade jurist. 

    Lees meer…

    Reageren is niet mogelijk