Limousines huren tegen lage prijzen

Misschien hebt u er altijd van gedroomd om eens in rond te rijden: limousines. Het huren van deze auto’s is vanaf nu een eitje want via vallei-limousines kunt u alle limousines huren die u zich maar wenst. Op ons wagenpark treft u zeer uiteenlopende limousines aan. Huren ervan kunt u in zijn geheel online regelen. In deze tekst leggen we u graag even uit hoe het limousines huren in zijn werk gaat. Wilt u graag één of meerdere limousines huren voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn een gerenommeerd en ervaren bedrijf en weten wat u wilt. U mag er dan ook altijd wel vanuit gaan dat u een geweldige dag of avond mag beleven in een van onze limousines. Het huren is geheel op maat in de zin dat u bepaalt hoelang u een limousine wilt huren, wat u qua extra’s wenst en met hoeveel personen u limousines wilt huren. De extra’s hebben te maken met voedsel en drank. Zo is champagne altijd een standaardonderdeel van de rit. Maar we kunnen ook voor heerlijke hapjes zorgen. Een mooie bos bloemen hoort erbij, zeker voor het bruidspaar. Is dat wat u wenst? Neemt u dan direct contact op met ons. We willen graag een offerte voor u opstellen. Dankzij de geweldige geluidsinstallaties, de geluidsdichte carrosserie en geblinde ramen kunt u een exclusief feestje geven terwijl de chauffeur u naar uw eindbestemming brengt. Maakt u liever een rondritje met een stelletje vrienden in de limousine? Dan is het tevens mogelijk om bijvoorbeeld een verjaardag of vrijgezellenfeest in de auto te laten plaatsvinden. Ons werkgebied is het hele land!

Limousines huren doet u natuurlijk bij Vallei

U leest het, u kunt limousines huren voor zeer uiteenlopende festiviteiten. Zo komt het zelfs voor dat ouders het cadeau doen aan het zoontje omdat hij helemaal weg is van auto’s. Een rondje in onze speciale Hummer en u hebt geen kind meer aan hem. Maar over het algemeen gaat het toch meer om feestjes voor volwassenen. Een kleine greep aan mogelijkheden:

  • Het eerder genoemde vrijgezellenfeest. Houdt bijvoorbeeld een pubquiz in de limousine terwijl u naar een uitgaansoord wordt gereden.
  • Gaat u graag naar het casino? Dan wilt u natuurlijk in stijl aankomen. Een goede reden om eens een limousine te gebruiken. Hopelijk kunt u na afloop met een flinke winst in de limousine stappen. We brengen u natuurlijk veilig weer thuis.
  • En op uw huwelijk mag een in het oog springende auto niet ontbreken. Veel paren gaan limousines huren. Een geweldig idee, al was het enkel omdat het voor de bruid erg eenvoudig is om in te stappen, ondanks de enorme sleep.

U leest het, limousines huren is een geweldig idee, voor jong en voor oud. Wacht dus niet langer maar kijkt u op onze website rond. We hebben namelijk zeer diverse limousines. U kunt de gebruikelijke klassieke varianten bestellen zoals de Amerikaanse merken Chrysler en Cadillac. Maar een Hummer of Porsche zijn tevens originele keuzes.

Benieuwd wat het u kan gaan kosten? Informeer vandaag nog

We bieden u standaardprijzen aan, ongeacht de limousine die u graag wilt. Er is een standaardtarief van 195 euro. Dat is de minimale huurprijs. Voor het eerste uur betaalt u 125 euro en alle uren erna kosten u slechts 90 euro per uur. Dat is inclusief chauffeur en fles champagne. Er gelden geen extra toeslagen zoals weekendtoeslagen of nachttoeslagen dus er zitten geen addertjes onder het gras. Grijp deze kans daarom met beide handen aan en informeer vandaag nog naar de beschikbaarheid. Lees meer

Reageren is niet mogelijk