Over ons

Bij Fred & Douwe staan we voor kwaliteit, voor innovatie. En voor een pretentieloze, open sfeer. Met deze principes is Fred & Douwe groot geworden en blijven we groeien. Na groot succes in Doetinchem, bleek de City lounge ook voor Deventer een verrijking. Ieder filiaal heeft zo zijn eigen bijzonderheden, maar je ziet er altijd de unieke visie en geschiedenis van Fred & Douwe in terug.

VISIE

Fred & Douwe is de stijlvolle huiskamer van de stad. Je kan er iedere dag, van ’s ochtends tot ’s nachts, terecht. De sfeer is er altijd gezellig en open. Alsof je thuiskomt. Maar dan in een ruime lounge met mooie designmeubelen en een grote bar. Met leuke bediening en de keus uit de lekkerste bieren en koffies van Nederlandse bodem. Waar je met de zekerheid van kwaliteit gaat lunchen met je collega’s. Waar je je partner mee naar toe neemt voor een heerlijk romantisch diner. En waar je tijdens het stappen kleurrijke mensen ontmoet die je nog wel eens vaker zou willen spreken.

Fred & Douwe kent geen doelgroep, geen drempels. Van 0 tot 100 jaar, in je eigen of in de baas zijn tijd, bij Fred & Douwe zit je op de juiste plek. Je kan er gratis onbeperkt internetten en je kinderen neem je gerust mee, want er is genoeg voor ze te doen. Om een feestelijke gelegenheid te vieren met een uitgebreid diner of om een zakelijke afspraak ontspannen te laten verlopen, daarvoor kom je naar Fred & Douwe. Maar ook voor een simpelweg heerlijke tosti of voor een goed feest in de avonduren.

De producten die we serveren moeten Fred & Douwe waardig zijn. Die standaard ligt hoog en wordt steeds naar boven bijgesteld. Het personeel meet zich aan dezelfde lat. Zo weet een Fred & Douwe medewerker hoe een perfect pilsje getapt wordt, hoe vers gemalen koffie het beste tot zijn recht komt. Maar boven alles staat vriendelijkheid en gastgerichtheid van onze medewerkers centraal.

Reageren is niet mogelijk