Overheerlijke bbq Dordrecht

Wat is er aan het einde van een warme zomerdag lekkerder dan een uitgebreide barbecue? Samen met familie of vrienden genieten van een lekker stuk vlees of een heerlijke fruitsalade; gezellig en zonder zorgen. Hoewel de meeste mensen van een barbecue genieten, wil vrijwel niemand de organisatie op zich nemen. Uiteindelijk is het vaak zo dat van alle mooie ideeën weinig terechtkomt. Wil je een barbecue organiseren, zonder al dat geregel vooraf, dan staat Cateringbedrijf De Gelegenheid voor je klaar. Onze catering service helpt je bij het organiseren van een bbq in Dordrecht en omgeving. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of familie evenement, alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld. Ambachtelijke kwaliteit, beschikbaar voor elk budget. Een bbq in Dordrecht was nog nooit zo geslaagd! Wat zijn de voordelen van onze service?

  • Hoogwaardige producten
  • Strike hygiëne
  • Gevarieerde vleesmix
  • Sauzen en materiaal

Het vlees dat wij meebrengen naar jouw bbq in Dordrecht is van uitstekende kwaliteit. Alle producten worden gekoeld geleverd, zodat het niet uitmaakt wanneer het evenement wat uitloopt. Hygiëne staat hoog in het vaandel. Wij hanteren de HACCP norm. Strenge regels worden nageleefd om ervoor te zorgen dat alleen het beste vlees op tafel staat. Wanneer je bij ons een bbq in Dordrecht bestelt, krijg je een uitgebreid menu voorgeschoteld. Gekruide hamburgers, kipspiesen, karbonades, speklappen of kipsaté; voor ieder wat wils. Voor de mensen die liever geen vlees eten, zijn er ook fruithapjes en lekkere salades. De sausjes worden uiteraard niet vergeten! Alle overige benodigdheden, zoals de barbecue zelf, de kolen, de schalen en opscheplepels zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Waar wacht je nog op? Voor een overheerlijke bbq in Dordrecht neem je contact op met catering service De Gelegenheid.

Volledig verzorgde bbq Dordrecht

Het meest vervelende aan een bbq, in Dordrecht of ergens anders, is al het bijkomende werk. Je moet zelf zorgen voor al het vlees, een locatie regelen en de uitnodigingen versturen. Je moet vooraf veel tijd investeren. Tijdens de barbecue ben je bovendien alleen maar bezig met het bereiden van het eten van anderen. Je krijgt zelf amper iets binnen! Ons cateringbedrijf is de oplossing voor deze moeilijkheden. Jij kunt heerlijk onderuit zakken en genieten van het gezelschap, terwijl wij al het zware werk voor je opknappen. Op onze houten barbecue kunnen we veel vlees tegelijk grillen. Hierdoor hoeft niemand lang te wachten en wordt de groep niet ongeduldig. Iedereen heeft na afloop genoeg gegeten en meer dan genoeg tijd gehad om te socializen. Jij wilt een bbq in Dordrecht, wij organiseren de rest. Onze werknemers komen zonder problemen naar alle populaire plekken in de regio. Je bent dus niet gebonden aan één bepaalde vestiging, maar kunt eigenlijk overal terecht. Kortom: heb jij zin in een bbq in Dordrecht? Wacht dan niet langer en surf snel naar cateringservicedegelegenheid.nl. Hier vind je een contactformulier en een telefoonnummer, zodat je snel met ons in contact kunt komen. Jouw barbecue wordt er een om nooit te vergeten!

Voor grote groepen en kleine bijeenkomsten

De Gelegenheid organiseert barbecues voor grote groepen, maar ook voor kleinere bijeenkomsten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: wij komen bij ieder feestje langs. Bij ons betaal je niet per assortiment, maar per persoon. Zijn er een aantal afzeggingen? Geef dat dan gerust door, dan zoeken we samen naar een oplossing. Onze ervaren werknemers hebben er zin in en zullen ervoor zorgen dat iedereen het naar de zin heeft. Wil je weten hoeveel een bbq in Dordrecht jou gaat kosten? Vraag dan een gratis offerte aan en bekijk de mogelijkheden!

Reageren is niet mogelijk