Qua bedrijfsontruiming kunt u op ons bouwen

Soms is een failliet onvermijdelijk en moet u het kantoor ontruimen waar u wellicht jarenlang hebt gewerkt. Dat is een pijnlijke en emotionele gebeurtenis en natuurlijk hopen we dat u dat nooit hoeft mee te maken. Mocht bedrijfsontruiming de enige uitweg zijn dan kunt u op ons rekenen. Want voor een bedrijfsontruiming in Den Haag en omstreken kunt u op de steun van johanbloemsaattransport.nl rekenen. We beschikken naast onze reguliere koeriersdienst in de regeringshoofdstad van het land en hoofdstad van Zuid-Holland ook over een unieke bedrijfsontruiming. Nu heeft deze term wellicht een nogal negatieve connotatie. Ook wij begonnen in deze tekst direct te reppen over faillissement. Maar dat is gelukkig voor vele bedrijven helemaal niet de reden waarom ze naar bedrijfsontruiming zoeken. Want het is letterlijk een synoniem voor een bedrijfsverhuizing. Natuurlijk kan het zo zijn dat u door een foutieve bedrijfsvoering of simpelweg door de economische malaise naar een kleiner pand gaat verhuizen met uw bedrijf. Wij verhuizen eerst al uw kantoormeubelen en accessoires en vervolgens zorgen we er tijdens de latere bedrijfsontruiming voor dat alle overbodige objecten netjes worden afgevoerd naar een magazijn, opslagruimte, tweedehandse zaak of de sloop. Maar de bedrijfsontruiming kan ook letterlijk een verhuizing zijn naar een veel groter pand, bijvoorbeeld als het u juist voor de wind gaat en u dus wilt uitbreiden. Naast het daadwerkelijk verhuizen van al uw spullen kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Want het pand dat u achterlaat moet immers in goede staat worden opgeleverd. Het moet grondig gereinigd worden zodat het er schoon en netjes bijstaat en het kan worden gebruikt door een ander bedrijf. Ook voor dergelijke werkzaamheden kunt u Johan Bloemsaat Transport benaderen.

Naast bedrijfsontruiming bieden we u een koeriersdienst aan

Mocht u om bedrijfsontruiming verlegen zitten, om wat voor reden dan ook, dan is het verstandig om ons een berichtje te sturen. Geef bijvoorbeeld in een telefoongesprek aan wat de situatie is en wat u van ons verwacht. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen. Dan kunnen we u direct een vrijblijvende prijsopgave terugsturen. Het kan wellicht ook geen kwaad om even bij uw bedrijfspand langs te gaan zodat we de hoeveelheid spullen kunnen opnemen en kunnen zien wat er qua oplevering van het pand zoal moet gebeuren. Want u wilt natuurlijk na de bedrijfsontruiming dat we ook uw pand gaan schoonmaken zodat het er weer als nieuw uitziet. Dat is in het geval van verkoop wel zo netjes en in het geval van huur misschien wel verplicht. Anders krijgt u de borg misschien wel niet terug. Terwijl u in het geval van een faillissement iedere euro goed kunt gebruiken. Er zijn aldus tal van redenen waardoor er sprake kan zijn van een snelle bedrijfsontruiming:

  • De rechter heeft een vonnis van bedrijfsontruiming uitgesproken omdat u de huur niet meer kunt betalen en waardoor een langdurige huurachterstand is ontstaan,
  • Het bedrijf is failliet gegaan,
  • Of omdat u verhuisd naar een kleiner dan wel groter pand voor uzelf en natuurlijk uw personeel.

Wilt u hier iets meer over weten? Neem dan vandaag nog contact op

Wacht niet langer maar klim in de pen zodat we snel een afspraak kunnen inplannen. Het kan immers nooit kwaad om een professioneel zakelijk verhuisbedrijf achter de hand te hebben. Ook zijn we in Den Haag een begrip op het gebied van het bezorgen van pakketten. We gaan geen enkele uitdaging in de weg en concurreren graag met bedrijven zoals PostNL. Het is mogelijk om ons in te huren als u een webwinkel beheert, we verzenden namelijk aan zowel particulieren als bedrijven!

Reageren is niet mogelijk